Brugge

De Unesco werelderfgoed site, het romantische Brugge, bekoort iedereen.

Kuieren in de smalle straatjes, genieten van het goed bewaarde middeleeuwse karakter, een boot tochtje op de reien, musea bezoeken, shoppen...

www.brugge.be www.toerismevlaanderen.be

Ieper

Flanders Fields en Ieper liggen op 40 min rijden van B&B De Passant.

De oorlogsites, stille getuigen van het trieste verleden van de streek, the Last Post in de Menen Poort maken een diepe indruk op elke bezoeker.

Ieper is een stad met een zeer rijk en divers verleden. Tijdens de middeleeuwen was Ieper een bloeiende handelsstad en één van de grote Vlaamse lakensteden naast Brugge en Gent. De indrukwekkende lakenhalle is het bewijs van deze glorieperiode. 

Jabbeke

Het huis, het atelier en het museum van de Jabbeekse kunstenaar Constant Permeke is een “must” voor  al wie van kunst houdt.
Het museum is gehuisvest in 'de vier winden', een modernistisch woonhuis met beeldhouwatelier, dat kunstenaar Constant Permeke in de periode 1928-1930 liet bouwen door zijn vriend-architect Pierre Vandevoorde. Deze baseerde zich voor de uitvoering op een ruwe schets van Permeke zelf. Constant Permeke bleef er wonen tot aan zijn dood in 1952.

De Belgische kust

Toeristische trekpleisters zoals De Haan, Oostende, Knokke, op een boogscheut van B&B De Passant, nodigen je uit voor een heerlijke wandeling langs duinen en strand. Een volmaakte ontspanning! 

Fietsen en wandelen

Bed & Breakfast De Passant ligt op het fietsroutenetwerk van het Brugse Ommeland en de Belgische kust. Knooppunten 35 en 44 liggen in de nabije omgeving van B&B De Passant. Gratis overdekte fietsstalling met oplaadpunt e-bikes beschikbaar.

In Jabbeke is het nieuwe wandelnetwerk 'Vloethemveld' officieel geopend. Het beschermde natuurgebied is 355 hectare en heeft een grote natuur- én historische waarde. Op trage wegen spot je gemakkelijk een roofvogel of ander wild. het wandelnetwerk is goed voor 53 km wandelplezier. 
Dichstbijzijnde knooppunt op 500 meter van onze Bed & Breakfast.
We helpen je graag bij je routeplanning met tips over de mooiste plekjes en leuke adresjes voor een terrasje, drankje of hapje.
Estoy de acuerdo
Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.