Brugge

De Unesco werelderfgoed site, het romantische Brugge, bekoort iedereen.

Kuieren in de smalle straatjes, genieten van het goed bewaarde middeleeuwse karakter, een boot tochtje op de reien, musea bezoeken, shoppen...

www.brugge.be www.toerismevlaanderen.be

Ieper

Flanders Fields en Ieper liggen op 40 min rijden van B&B De Passant.

De oorlogsites, stille getuigen van het trieste verleden van de streek, the Last Post in de Menen Poort maken een diepe indruk op elke bezoeker. Ontdek de evenementen 2014-2018, viering 100j WOI op de Site 100jaargrooteoorlog.be. 

Jabbeke

Het huis, het atelier en het museum van de Jabbeekse kunstenaar Constant Permeke is een “must” voor  al wie van kunst houdt.

De Belgische kust

Toeristische trekpleisters zoals De Haan, Oostende, Knokke, op een boogscheut van B&B De Passant, nodigen je uit voor een heerlijke wandeling langs duinen en strand. Een volmaakte ontspanning! 

Fietsen en wandelen

Bed & Breakfast De Passant ligt op het fietsroutenetwerk van het Brugse Ommeland en de Belgische kust. Knooppunten 35 en 44 liggen in de nabije omgeving van B&B De Passant.

We helpen je graag bij je routeplanning met tips over de mooiste plekjes en leuke adresjes voor een terrasje, drankje of hapje.

Estoy de acuerdo
Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.